Achteraf betalen met Klarna kan bij Pabo.nl

Met behulp van klarna kunt u veilig online aankopen doen

We hebben Klarna’s Kopersbescherming ontwikkeld zodat je altijd veilig kunt winkelen bij Klarna. Fraudebescherming is van toepassing op elke aankoop die via Klarna wordt gedaan en zorgt ervoor dat je ondersteuning hebt als er iets misgaat – en je hoeft nooit te betalen voor een bestelling die je zelf niet hebt goedgekeurd. (Kijk hier voor meer informatie over onze kopersbescherming).

Je moet je altijd veilig voelen als je bij Klarna winkelt. Daarom hebben we Klarna Aankoopbescherming ontwikkeld. Fraudebescherming is van toepassing op elke aankoop die u bij Klarna doet, zodat u verzekerd bent van de ondersteuning die u nodig heeft als er iets misgaat – en u hoeft nooit te betalen voor een bestelling die u niet zelf hebt geplaatst. (Lees hier meer over kopersbescherming.)

Voor shoppers hebben we kopersbescherming. In de Klarna-app en online kunnen klanten alle aankopen bekijken en kiezen hoe en wanneer ze voor elke aankoop betalen. Twee dagen voor de uiterste betaaldatum van de aankoop ontvangen klanten een vriendelijk pushbericht. Nog vragen? geen probleem. Klanten klikken gewoon op een knop om het in de app te melden en het gaat naar beneden. Voor allerlei vragen zijn onze chatmedewerkers en online beschikbaar in de app.

Klarna is een veilige betaalmethode

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. U vindt de betalingsgegevens voor uw aankoop op de factuur die we ontvangen. Betaalgegevens kun je natuurlijk altijd inzien door in te loggen in de Klarna app of bovenaan deze pagina.

Naast Klarna Payments biedt Klarna ook veilige en gemakkelijke betaling na factuur. Dit kan binnen 14 of 30 dagen. Pay Now is een flexibele betaalmogelijkheid waarmee klanten snel en eenvoudig met één klik kunnen betalen via bankoverschrijving of automatische incasso vanuit uw Klarna webshop. en binnen 14 dagen afronden. Met Achteraf Betalen kan dit tot en met 30 dagen na aankoop. Betaal in uw online winkel na gebruik van Klarna, u verhoogt de conversieratio’s, u biedt een gemakkelijke en veilige betaalmethode en bankgegevens, en er zijn geen kaartlezers nodig!

Klarna is opgericht met het idee om online winkelen eenvoudig, naadloos en veilig te maken. Deze missie is vandaag nog even relevant als vijftien jaar geleden. Daarom hebben wij bij Klarna kopersbescherming ontwikkeld die van toepassing is op elke aankoop, zodat u zich altijd veilig en beschermd kunt voelen bij het gebruik van onze diensten.

Via klarna betaal je eenvoudig je online aankopen

Geef je klanten een vlotte winkelervaring met Klarna. Bij deze betaalmethode wordt u direct betaald, maar uw klant betaalt u later. Je kunt dan met Klarna betalen met Pay. Makkelijk aan te bieden in je webshop. Dit is voor veel klanten de betaalmethode die de voorkeur heeft, dus u kunt de conversieratio’s en vaak de bestelwaarde verhogen.

De Klarna app geeft je een goed overzicht van al je aankopen. We herinneren je direct aan onbetaalde aankopen via e-mail en, indien gewenst, pushmeldingen zodat je op tijd kunt betalen. U betaalt met een debet- of kredietkaart of Bancontact.

Als u uw bestelling kunt betalen met “in drie delen betalen”, kunt u deze optie selecteren tijdens het afrekenen in de online winkel. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van Klarna met de geplande betalingsdatum, die we in mindering brengen op de eerste betaling.

Je kan ook veilig achteraf betalen bij Riverty winkels 

Klarna is beschikbaar in Nederland

Klarna is een betalingsplatform (een beetje zoals PayPal) dat werkt via een smartphone-app. De app is ontwikkeld door een Zweedse bank en is al actief in andere landen. Het platform werd onlangs ook gelanceerd in België. Momenteel is het aantal Belgische winkels dat deze betaalmethode integreert nog erg klein.

Klarna is actief in 17 landen, heeft meer dan 85 miljoen eindklanten en werkt samen met meer dan 200.000 (web)winkels. Achteraf betalen bedient consumenten en retailers rond onderwerpen als social shopping en personal finance. Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht en fuseerde in 2014 met SOFORT om de Klarna Group te vormen.

Klarna is in 2005 opgericht in Stockholm met het idee om betalingen te vereenvoudigen. Hun doel is om de populairste betaalmethode ter wereld te worden. Hiervoor bieden ze dan een betaalmethode aan onder de naam Klarna Factuur. Ze bieden ook een Klarna-account aan, wat een manier is om in termijnen te betalen. De meeste online winkels bieden Klarna Factuur aan, maar weinig online winkels bieden een Klarna-account aan.

Klarna heeft een geweldige mobiele app

De Klarna-app is beschikbaar als download uit je app store of als webversie van onze website en is de hub voor al je Klarna-aankopen en alle andere geweldige functies die Klarna te bieden heeft. Door de Klarna-app te gebruiken, kunt u aankopen betalen, uw pakketten volgen en meer. Sommige van deze functies worden geactiveerd door de app te downloaden of in te loggen via de webportal, terwijl andere door u kunnen worden geactiveerd nadat u bent ingelogd. De lay-out en beschikbare functies in de app kunnen per land verschillen, afhankelijk van het land dat u selecteert. Klarna werkt de Klarna-app voortdurend bij met nieuwe functies.

Klarna kan uw informatie gebruiken om relevante informatie te communiceren over diensten die u hebt gebruikt of soortgelijke diensten, en om klanttevredenheidsonderzoeken over onze diensten uit te voeren via e-mail, sms, telefoontje of anderszins (bijvoorbeeld nadat u contact hebt gehad met de klantenservice van Klarna) .

Binnen het aanbiedingen- en voordelenprogramma kunnen Klarna en Klarna Business Partners die namens Klarna optreden deze informatie gebruiken in de post, sms, e-mail, sociale media en andere digitale kanalen om met u te communiceren over aanbiedingen en voordelen. Als u zich afmeldt (opt-out) voor direct marketing (of als u er niet voor kiest (opt-in)), zullen Klarna en haar zakenpartners hiervoor geen direct marketingkanalen (zoals e-mail of sms) gebruiken doel. Als u wettelijke eisen stelt in de markt waarin zij actief is).

Klarna is gemakkelijk te gebruiken

Onder het kopje Downloads vindt u regelmatig nieuwe documenten met nuttige informatie over eiwitrijke diëten. Zo kunt u gratis informatiebrochures downloaden over eiwitdiëten en eiwitdiëten. U vindt er ook nuttige dagschema’s, weegschema’s en algemene richtlijnen. Downloads kunnen gratis worden geopend, gedownload en opgeslagen, zodat u ze altijd kunt openen. U kunt na het opslaan ook afdrukken en downloaden. Wil je alle klarna winkels zien? Wat dacht je van een overzicht van achteraf betalen bij verschillende winkels? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader